Művezetői tréning, művezetői fejlesztés az ipari gyártás és termelés, valamint a szolgáltató szektor speciális igényei szerint

/üzemi műszakvezetői, csoportvezetői, team leaderi vezetői fejlesztő tréning és workshop/

A program jól alkalmazható minden olyan vállalatnál, ahol a fizikai dolgozók egyben valamilyen vezetői szerepet is betöltenek!


Vezetői tréningek felső- és középvezetőknek: http://vezetoi.LCone.com


Művezetői tréning - Miért?

- A vezetői képességek és vezetői kompetenciák fejlesztéséért,
- A kitűzött gyártási és a gyártáshoz kötődő bevételi és kiadási tervek cél szerinti teljesítéséért,
- a gyártási és működési költségek csökkentéséért,
- a selejt csökkentéséért,
- a betegszabadság és betegállomány következtében a munkáltatót terhelő költségek csökkentéséért
.Művezetői fejlesztő programjaink a vezetői fejlesztő és teljesítmény management programok egyedi változata.

Kifejezetten az ipari termelés és ipari gyártás, feldolgozás területén dolgozó "fehér- és kékgalléros", különböző szinteken dolgozó vezetők, műszakvezetők, csoportvezetők, művezetők illetve team koordinátorok fejlesztésére összpontosít, illetve ezen keresztül a beosztott termelési munkatársakra, az ő teljesítményük direkt és indirekt módokon történő javítására és fejlesztésére.

A termelésben, valamint a disztribúció, árumozgatás, karbantartás, telepítés, javítások, … területén dolgozó vezetők szerepe kulcsfontosságú egy működő vállalat életében, a vállalati hierarchiában betöltött szintjüktől függetlenül.

Egyik legfőbb szerepük abban rejlik, hogy a termelésben dolgozó munkatársaikkal közösen megvalósítják azokat a célkitűzéseket, melyeket felsőbb szinteken meghatároztak. Mind a darabszám tekintetében, mind minőségileg ők a felelősek a termelés folyamatosságáért, ezzel járulva hozzá a vállalat céljainak megvalósításához.


Speciális Fejlesztési Területek


Nem irodai vezetők és munkatársak

vezetői fejlesztése

szolgáltató cégeknél


A vezetői fejlesztő program speciális változta a szolgáltató szektor

- logisztika, szállítmányozás, raktározás,
- közmű szolgáltatások,
- távközlés, informatika,
- egészségügy, beauty industry,
- kis- és nagykereskedelem,
- létesítmény üzemeltetés, facility management,
- turizmus, hotel industry, vendéglátás, és
- elektronikai iparhoz kapcsolódó

területein érhető el.

Iparági tapasztalatainkról, és terület-specifikus elért eredményeinkről és nehézségeinkről egy személyes találkozó keretében tudunk bővebben információkat adni.
Az ezeken a területeken dolgozó vezetőket általában a szakmai hozzáértésük alapján választják ki egy termelési illetve operatív csapat vezetésére, és jellemzően kevés tapasztalatuk van a vezetés (emberek és csapatok vezetése és menedzselése) területén. Nekik dolgoztuk ki művezetői fejlesztő programunkat.Partnereink igényei alapján a program erősen teljesítmény és eredmény fókuszú változata is kidolgozásra és implementálásra került.


Eddigi tapasztalataink alapján - a program segítségével - az alábbi területeken lehet jelentős fejlődéseket elérni:- az elkötelezettség és motiváció fejlődése (tudatos fejlesztése) minden szinten, melynek "mellékhatásaként":

- a termelés hatékonyságának növelése, beleértve az alacsonyabb hibás termelést és az emberi tényezőkből fakadó gép meghibásodásokat és leállásokat,

- jobb belső kommunikáció a kékgalléros munkatársak és a különböző vezetői szintek között, valamint az "irodai és üzemi" vezetői szintek között.Eddigi tapasztalataink alapján a vállalat vezetősége által mért, mérhető és észlelhető változások, melyek már néhány hét elteltével jelentkeznek:


- a termelési selejt drasztikus csökkenése, azaz a termelés egy darabra vetített és összességében mért költsé
geinek csökkenése,

- az adott időintervallum alatt a minőségi előírásoknak megfelelően legyártott termékek darabszámának kis mértékű növekedése,

- az egy darab késztermék előállítására vetített közvetlen bér (és járulékai) költségeinek csökkenése,

- a betegszabadságon és betegállományban töltött idő – volt ahol több, mint 30%-os - csökkenése, azaz az erre kifizetett munkáltatót terhelő költségtömeg értelemszerűen arányos csökkenése,

- a munkamorál és munkakedv (változó mértékű) jelentős vagy jelentősebb javulása.
A program minden esetben a vállalat egyedi céljaira és igényeire testreszabottan kerül megvalósításra. A program megvalósítása előtt elengedhetetlen az előkészítő konzultáció a vállalat és a termelés illetékes vezetőivel!

Ön is szívesebben venne egy személyes(ebb) szakmai beszélgetést?  Mi igen!
http://kapcsolat.LCone.com


A tréning a "Budapest Legjobb Konferencia Helyszíne" díjjal kitüntetett Hotel Holiday Beach Budapest**** Wellness & Conference tréningközpontján keresztül is elérhető. www.HolidayBeach.hu/szakmai.html