HHBB Konferencia Központ Programok

Vezetői fejlesztő programok "Budapest Legjobb Konferencia Helyszínén (XVII. Best of Budapest Díj)"


Vezetői fejlesztés & Vezetői tréningek

Vezetői fejlesztő programjainkat minden esetben

- partnereink egyedi igényei szerint,

- speciális elvárásai alapján,

- partnerünkkel közösen alakítjuk ki.


Gyakorlatunkban, eddig, két teljesen egyforma vezetői fejlesztő program nem volt. Az egyedi igények alapján más-más megközelitéssel, és mindig iparág-specifikusan dolgozunk

- Multinacionális nagyvállalatok,

- Magyar tuladonú nagyvállalatok,

- Nemzetközi kis- és középvállalatok, és a

- Magyar KKV szektor 

felső- és középvezetőinek fejlesztésekor.Ezek a programok  komplex vezetői fejlesztő programok, melyek


- a strukturált és tematikus coaching,

- valamint a konstruktív feedback, és, szükség esetén,

- a hagyományos értelemben vett klasszikus tréning eszközeit ötvözik.

 Egyedi - akár személyes, akár kiscsoportos - vezetői fejlesztő programjaink tipikus részét képezik a következő területek egyéni fejlesztése:


- Management és Leadership (a magyar nyelvben nehéz megkülönböztetni, talán az ügyvivő és a vezető szavakkal lehetne lefordítani),

- People Management (az emberek vezetése),

- Teljesítmény menedzsment,

- Kompetencia menedzsment, és

- Motiváció (a pénzzel történő motiváció kérdésköre nem része a programnak).

További információval személyesen örömmel állunk rendelkezésükre! 
(A vezetői fejlesztő programok szakmai felelőse: Szujó Lajos, Lajos.Szujo @ LCone.com, +36-1-550-0606)A vezetői fejlesztő programok szakmai felelőse:


Szujó Lajos

Szujó Lajos a LifeCoaching One szakmai közösségének vezető üzleti tanácsadója. Több, mint 22 éves üzleti-szakmai tapasztalatát, manageri, vezetői, felsővezetői és regionális vezetői gyakorlatát olyan nagynevű cégeknél szerezte, mint a pl. a Xerox, Daewoo, Compaq, Ammeraal és a EuroMACC.

Első diplomáját a Külkereskedelmi Főiskolán kapta, majd később Public Relations diplomát is szerzett. A Közép-európai Egyetem Üzleti Iskolájában Victoria Hill professzornál tanult "Executive Leadership-et", valamint különféle szakmai képzéseken, továbbképzéseken vett részt az Egyesült Államokban, Hollandiában és Németországban. Management és leadership, valamint coaching ismereteket a neves holland szakértőtől,  Jaap de Koopmanstól is tanult.

Tapasztalatait felhasználva tanácsadóként, coachként szakterületei közé tartozik, többek között, a belföldi- és nemzetközi kereskedelem, a szakmai- és pénzügyi befektetések, a távközlés, és az ipari termelés területén a vezetői készségek és képességek fejlesztése, a szervezetfejlesztés, a hatékonyság-növelő átszervezések, valamint a krízis menedzsment. Foglalkozásait magyar és angol nyelven tartja.

Alapelve a stratégiai gondolkodáson alapuló, minden részletre kiterjedő professzionális hozzáállás és megvalósítás.