Kommunikációs Különlegesség

kínai üzleti kommunikáció - koreai üzleti kommunikáció

"A Nagy FALat"

Üzleti Kommunikáció és Társasági Etikett Kínai Üzleti Partnerekkel

Üzleti Kommunikáció és Társasági Etikett Koreai Üzleti Partnerekkel

Egyre több hazai vállalkozás szeretne kínai és/vagy koreai partnerekkel üzletelni ugyanakkor gyakran hosszú idő és rengeteg befektetett energia és pénz után sincs látható eredmény.

Az "áttörés" legkorábban 3 hónap múlva lesz…

Ebben segít legújabb tréningünk, melynek keretében segítünk eligazodni a kínai valamint a koreai üzleti élet rejtelmeiben, szokásokban, az egyes mondatok, ígéretek kérdések mögötti valós tartalomban.

A program részeként bemutatjuk a kínai üzleti kultúrában oly fontos étkezések és (a Kínát megjárt üzletemberek által rettegett) pálinkázás szokásait, és az étkezés alatti beszélgetés szabályait, valamint a koreai üzleti és kommunikációs kulturára jellemző sajátosságokat, specialitásokat.

Témakörünk egyik szakembere 11 évet élt Kínában, beszéli a nyelvet is és Kínában interkulturális, kommunikációs és prezentációs tréningeket tart. Emellett olyan szakemberek is segítik a program professzionális megvalósítását, akik Kínában végezték egyetemi tanulmányaikat, és nemzetközi üzleti-gazdasági környezetben szerezték szakmai tapasztalataikat.

A koreai specialitásokat Szujó Lajos mellett, aki majd 7 éven át dolgozott a Daewoo Corporationnél managerként, a nemzetközi és koreai HR világban járatos szakemberek tapasztalatai teszik teljessé.

Tárgyalástechnika

- mi rejlik a szavak mögött,

- mi rejlik a mosoly mögött,

- a bizalom építése.

Étkezési és társadalmi érintkezési szokások

- miről, hogyan és mikor lehet beszélni,

- lehet-e és mikor üzleti kérdéseket megbeszélni,

- mit tegyünk és mit ne étkezés közben,

- ajándékozási szokások.

A tradíciók, szokások és hiedelmek szerepe a kínai és koreai üzleti életben és a mindennapokban

Ön is szívesebben venne egy személyes(ebb) szakmai beszélgetést? Mi igen!

http://kapcsolat.LCone.com