Tanácsadás

Szervezetfejlesztési Tanácsadás - Változásmenedzsment Tanácsadás

Krízismenedzsment Tanácsadás - Válságkommunikációs Tanácsadás

Magas szakmai színvonalú, professzionális üzletviteli tanácsadás az LC One-tól

Erősségeink az üzletviteli tanácsadásban:

- Szervezetfejlesztési Tanácsadás,

- Változásmenedzsment Tanácsadás,

- Krízis menedzsment Tanácsadás,

- Válságkommunikációs Tanácsadás.

Professzionális üzletviteli tanácsadás szolgáltatásainkat négy fő területen végezzük magyar és nemzetközi partnereink részére.Partnereink között kis- és középvállalatok, valamint nagy nemzetközi cégek magyarországi befektetései is megtalálhatóak.

Célunk, hogy ügyfeleink részére olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, mely segíti őket elérni kitűzött üzleti céljaik, bevételi és profitterveik teljesítésében, és a változások végigvitelében.

Tanácsadásainkat olyan tapasztalt magyar és nemzetközi specialisták segítik, akik az adott témakör ismert és elismert gyakorlati szakértői, és többszörösen bizonyították képességeiket nemcsak Magyarországon, hanem a nemzetközileg is.

Szervezetfejlesztési tanácsadás

a minden szempontból hatékonyabb belső szervezet és annak professzionális működtetése érdekében,

Változásmenedzsment tanácsadás

a külső és belső gazdasági környezethez, valamint a megváltozott elvárásokhoz történő gyors és szakszerű változások meghatározása és implementálása érdekében,

Krízis menedzsment tanácsadás

a vállalat működése során bekövetkező, előre nem várt vagy tervezett üzleti helyzetek élet- és üzletszerű, professzionális kezelése érdekében,

Bővebben a krízis menedzsmentről

Válságkommunikációs tanácsadás

a vállalat működése által, vagy egy külső ok miatt bekövetkezett válsághelyzet szakszerű kommunikálásának érdekében végzett tanácsadás.

További információk